Desitges gaudir amb amics i familia d una activitat per a totes les edats amb el Circuit Orientacio Sant Gregori Girona Catalunya, t assegurem que ho passareu d allo mes be

Circuit Orientacio Sant Gregori Girona Catalunya

Grup super motivat abans de començar el circuit d’orientació de Sant Gregori. És una activitat fantàstica per gaudir amb els amics de la natura

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any (exceptuant els mesos d’estiu)

UBICACIÓ

10 minuts Girona / 60 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Inicial

PREU

A partir de 20 euros

REQUISITS

Apte per a totes les edats

DURACIÓ

Mig dia


Circuit Orientacio Sant Gregori Girona Catalunya

Aventura Girona et proposa un circuït d’orientació en l'entorn de la riera del Llémena i del riu Ter, a la província de Girona, al nord-est de Catalunya (a 10 minuts de Girona i una hora de Barcelona).

Amb l’ajuda d’un mapa, realitzarem una activitat lúdica i a la vegada formativa amb la intenció de fomentar la companyonia i el treball en equip d’una manera divertida i entretinguda . Aquesta activitat començarà amb l’explicació de les tècniques d’orientació en el medi natural (sol, cara nort als arbres, etc.) així com llegir o interpretar un mapa gràcies a la llegenda. També s’ensenyaran les diferents parts d’una brúixola i la seva utilització conjuntament amb el mapa.

El circuit constarà de 10 punts de control/balises, localitzats en un mapa, a on els grups de participants hauran d’arribar obligatòriament. En funció del número de participants es pot ampliar el número de balises.

El número de grups i participants de cada grup el decidiran els participants en funció de les seves necessitats i inquietuds. Igualment, l’ordre en el que es recorren les diferents balises és lliure, de manera que cada grup dissenya els seu propi recorregut.

El circuit d’orientació pot tenir un caràcter competitiu, guanyant el grup que realitza correctament tot el circuit amb el menor temps possible, o bé, pot ser purament lúdic, caminant tranquil•lament, descobrint i gaudint de l’entorn per on passa el circuit d’orientació.

Aquest circuït d'orientació és apte per a totes les edats i nivells. No té cap mena de dificultat. Recorregut pla.

Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter/ra o Teambulding) o en família.


Època: tot l’any (exceptuant es mesos d’estiu perquè fa molta calor)

Nivell de dificultat: inicial/avançat - nivell 2 (els nivells són de 0 a 4)

Destinataris: apte per a totes les edats. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult

Punt de trobada: la pineda, al costat del Campo de Futbol Sant Gregori - Veure mapa

Hora de la trobada: 9:30h – 16:00h

Pàrquing de l’activitat: en el punt de la trobada

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem (explicació i entrega de material, 30 minuts, activitat 2/3 hores)

Què porta el participant: roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d'aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.)


Circuit Orientacio Sant Gregori Girona Catalunya Preus

Grup de 2-3 persones: 45 euros por persona

Grup de 4-10 persones: 25 euros por persona

Grup superior de 10 persones: 20 euros por persona

Què inclou el preu: tot el material necessari per realitzar l’activitat, guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.