Els barrancs a l estiu per refrescar-nos pero a l hivern? A Franca Barranquisme Termal Aigua Calenta en fem un d aigues termals. El neopre per no cremar-nos

Franca Barranquisme Termal Aigua Calenta

Normalment els barrancs acostumen a ser d’aigua freda i portes el neoprè per no passar fred, en aquest en canvi, el portes per no cremar-te per l’alta temperatura de l’aigua

ÈPOCA DE L’ANY

Entre octubre i maig

UBICACIÓ

35 minuts Puigcerdà / 2 hores Girona / 2,5 hores Barcelona

DIFICULTAT

Inicial/avançat nivell 2

PREU

A partir de 65 euros

REQUISITS

Saber nadar, + 12 anys

DURACIÓ

Tot el dia


Franca Barranquisme Termal Aigua Calenta

Les Cascades d'eaux chaudes (Gorges de Thues) és un barranc situat a la població de Thuès-les-Bains (a 35 minuts en cotxe de Puigcerdà, 2 hores des de Girona i 2 hores i mitja de Barcelona, Catalunya).

Aquesta activitat de barranquisme es realitza d’octubre a maig i en el seu curs conflueixen aigües termals que brollen a una temperatura de 40 a 60 graus.

Així que podràs combinar una activitat de descens de barrancs amb banys termals de pous d’aigua que es troben a 40 graus. La combinació és perfecte, per no dir espectacular.

Aquest barranc termal té un desnivell de 130 metres i una longitud de 400 metres. Inclou tobogans i ràpels, un dels quals, el més llarg, té 35 metres. És un barranc senzill, el que el fa especial és que portes el neoprè per no cremar-te amb l’aigua calenta. És necessari que no hagi plogut els dos dies anteriors, perquè sinó l’aigua estaria massa freda.


Època: aquesta activitat es realitza entre els mesos d’octubre a maig

Nivell de dificultat: inicial/avançat -nivell 2 (els nivells són de 0 a 4)

Destinataris: a partir de 12 anys que sàpiguen nedar. Menors acompanyats d’un adult

Punt de trobada: Thues - les - Bains, pàrquing gratuït, a les 10:00h - Veure mapa

Pàrquing de l’activitat: 5 minuts del punt de trobada. Els participants seguiran amb el seu cotxe al guia

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem (Presentació activitat i entrega de material 30 minuts, accés 15 minuts, activitat dins l’aigua 2/3 hores, retorn 5 minuts)

Què porta el participant: dni o passaport, banyador, calçat d’esport tancat, tovallola, roba i calçat de recanvi i un entrepà per dinar.


Franca Barranquisme Termal Aigua Calenta Preus

Grup de 2-3 persones: 90 euros por persona

Grup de 4-10 persones: 70 euros por persona

Grup superior de 10 persones: 65 euros por persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no l’exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona perquè l’activitat us surti més econòmica.

Què inclou el preu: tot el material, homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè, arnés i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.

L’activitat de barranquisme o descens de barrancs amb Aventura Girona es realitza anant equipats amb neoprens d’última generació, de dues peces específiques per a descens de barrancs de la marca Seland, robustos i amb teixit Titanium a l’interior per aportar més escalfor i confort. Els neoprens de nens són d’una peça, amb camiseta tèrmica o “neoprè shorty”. D’aquesta manera es garanteix una bona protecció tèrmica i facilitat a l‘hora de posar-se i treure’s el neoprè. Casc i arnés amb davallador i cap de doble ancoratge. Els escarpins (mitjons de neoprè) es proporcionen quan la temperatura de l’aigua és freda .


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.
Altres activitats que us poden agradar:

Albanya (Nivell 0)

Albanya

Girona Descens Barrancs Riera Osor

Riera Osor (Nivell 1)

Riera Osor

Baoussous (Nivell 2)

Baoussous Ceret Franca

Anelles (Nivell 2)

Anelles Ceret Franca

Termal Aigua Calenta (Nivell 2)

Termal Aigua Calenta Franca

Mas Calsan (Nivell 2)

Mas Calsan Franca

Torrent Gravet (Nivell 2)

Torrent Gravet Rupit

Nuria Inferior (Nivell 3)

Nuria Inferior

Llech (Nivell 3)

Canigo Franca Llech

Torrent Corba (Nivell 3)

Torrent Corba

Nuria (Nivell 4)

Nuria Integral

Sant Aniol (Nivell 4)

Sant Aniol