Activitats > coasteering

logo aventura girona

El coasteering consisteix en realitzar un recorregut coster combinant vàries accions com caminar, nedar, pujar a roques fàcilment  des d’on poder saltar (els salts no són obligatoris) i explorar coves des del mar. Anirem equipats amb neoprens i casc.

Aventura Girona us invita a conèixer el caràcter abrupte i salvatge de la Costa Brava mitjançant aquest esport. És ideal per refrescar-se a l’estiu i descobrir la flora i la fauna que habiten a les seves precioses cales. Una manera divertida i respectuosa amb el medi ambient d’interaccionar amb la natura que ens envolta.

Una vegada s’acaba l’itinerari, tornem al punt de partida pel Camí de Ronda, camí amb unes vistes espectaculars de la Costa Brava.

Es tracta, en definitiva, d’una experiència única, lúdica i molt divertida. T’atreveixes a viure aquesta aventura refrescant amb nosaltres?

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal