barranc anelles

Aventura Girona et proposa realitzar el barranc d'Anelles. Aquest descens de barranc està situat al pirineu francès, a la localitat de Ceret, a una hora de Girona i dues hores de Barcelona (Catalunya).

Aquest barranc és molt interessant i entretingut, amb nombrosos tobogans, salts i ràpels. Aquàtic i divertit ens deixarà un bon regust de boca.

Activitat de barranquisme ideal per realitzar en grup (comiats de solter/a o Team building) i en família.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: no exigeix una gran preparació física però sí saber nedar.No té grans dificultats però es garanteix una bona dosi d'aventura i emocions controlades. Diferents ràpels de diverses alçades, salts (no obligats) amb la possibilitat de repetir des de diferents alçades (de 4 a 9 metres) i tobogans. Aquesta activitat va dirigida a tota aquella persona que vol iniciar-se en el barranquisme .

Mínim d'edat: 10 anys .

Programa

Hora i punt de trobada: Ceret, a les 10:30 hores Veure mapa.
Arribada: 10:45h
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 15 minuts a peu
Durada de l’activitat: entre 3 i 4 hores
Retorn: 20 minuts
Pica-pica: 30 minuts
Finalització de l'activitat: Entre 15:30h i 16:30h

Hi ha la possibilitat de quedar a Girona o a Figueres (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-2-anelles-01
barrancs-2-anelles-02
barrancs-2-anelles-03
barrancs-2-anelles-04
barrancs-2-anelles-05
barrancs-2-anelles-06
barrancs-2-anelles-07
barrancs-2-anelles-08
barrancs-2-anelles-09
barrancs-2-anelles-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros per persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros per persona
Grup superior de 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Durant els mesos de juliol i agost, Aventura Girona t’ofereix la possibilitat de compartir l’aventura només en companyia dels teus amics i/o familiars. Si així ho desitges, efectuant un pagament al preu de 8 persones tanquem grup. D’aquesta manera, podràs gaudir de l’activitat amb el guia que estarà únicament i exclusiva per vosaltres.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal