Anelles

barranc anelles

Aventura Girona et proposa realitzar el barranc d'Anelles. Aquest descens de barranc està situat al pirineu francès, a la localitat de Ceret, a una hora de Girona i dues hores de Barcelona (Catalunya).

Aquest barranc és molt interessant i entretingut, amb nombrosos tobogans, salts i ràpels. Aquàtic i divertit ens deixarà un bon regust de boca.

Activitat de barranquisme ideal per realitzar en grup (comiats de solter/a o Team building) i en família.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: no exigeix una gran preparació física però sí saber nedar.No té grans dificultats però es garanteix una bona dosi d'aventura i emocions controlades. Diferents ràpels de diverses alçades, salts (no obligats) amb la possibilitat de repetir des de diferents alçades (de 4 a 9 metres) i tobogans. Aquesta activitat va dirigida a tota aquella persona que vol iniciar-se en el barranquisme .

Mínim d'edat: 10 anys .

Programa

Hora i punt de trobada: Ceret, a les 10:30 hores Veure mapa.
Arribada: 10:45h
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 15 minuts a peu
Durada de l’activitat: entre 3 i 4 hores
Retorn: 20 minuts
Pica-pica: 30 minuts
Finalització de l'activitat: Entre 15:30h i 16:30h

Hi ha la possibilitat de quedar a Girona o a Figueres (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-2-anelles-01
barrancs-2-anelles-02
barrancs-2-anelles-03
barrancs-2-anelles-04
barrancs-2-anelles-05
barrancs-2-anelles-06
barrancs-2-anelles-07
barrancs-2-anelles-08
barrancs-2-anelles-09
barrancs-2-anelles-10
barrancs-2-anelles-11

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

 • DNI o passaport
 • Banyador
 • Sabates d’esport
 • Tovallola
 • Roba i calçat de recanvi
 • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros per persona
Grup superior de 10 persones, 55 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Durant els mesos de juliol i agost, Aventura Girona t’ofereix la possibilitat de compartir l’aventura només en companyia dels teus amics i/o familiars. Si així ho desitges, efectuant un pagament al preu de 8 persones tanquem grup. D’aquesta manera, podràs gaudir de l’activitat amb el guia que estarà únicament i exclusiva per vosaltres.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 • Slide Barrancs3
 • Slide Barrancs1
 • Slide Barrancs2
 • Slide Barrancs4
 • Slide Barrancs5
 • Slide Barrancs6
 • Slide Barrancs7
 • Slide Barrancs8

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal