Turó de l’Home i Les Agudes (Montseny)

mig dia 2 turo home 01

Santa Fe és un dels punts més bonics del Montseny i inici de moltes caminades. Una d'elles és la pujada al Turó de l'home, el cim més alt del Montseny, passant per denses fagedes i per l'avetosa més meridional d'Europa. Aventura Girona et proposa una nova ruta pel massís del Montseny.

El Turó de l’Home és el cim més alt del Montseny, amb 1.705 metres d’altitud, aquest fet, juntament amb la proximitat al mar, fa que presenti unes condicions bioclimàtiques molt concretes que permeten la presència de vegetació característica d'altres altituds, com la fageda que veurem en aquesta excursió.

En dies clars, després de la Tramuntana, quan el cel està net es poden veure les illes Balears, més concretament Mallorca i Menorca.

Fitxa tècnica

Nivell dificultat: baix
Desnivell positiu: 650 metres
Característiques de l'itinerari: sensacional recorregut circular pel parc Natural del Montseny des de Santa Fe amb l’ascensió del Turó de l’Home i el pic de les Agudes. Des de la font de Passavets, deixant a una banda el pou de neu anirem guanyant alçada tot endinsant-nos a boscos d’avets fins a coronar els dos cims.

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-2-turo-home-01
mig-dia-2-turo-home-02
mig-dia-2-turo-home-03
mig-dia-2-turo-home-04
mig-dia-2-turo-home-05
mig-dia-2-turo-home-06
mig-dia-2-turo-home-07
mig-dia-2-turo-home-08
mig-dia-2-turo-home-09
mig-dia-2-turo-home-10

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 21 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram