Bassegoda (Garrotxa)

dia sencer 10 bassagoda

Aventura Girona et porta al cim del Puig del Bassegoda. Una muntanya situada entre les comarques de l'Alt Empordà i la Garrotxa. És una muntanya d'una alçada modesta (1373 metres) però amb un gran encant. Des del seu cim podem gaudir d'unes esplèndides vistes. El Bassegoda és visible des de gran part de la província de Girona. La seva forma tan característica, que ens recorda a una magdalena, la fan inconfusible.

Fitxa tècnica

Nivell dificultat: alta
Desnivell positiu: 930 metres
Característiques de l'itinerari: la ruta que us suggerim de ben segur que no us deixarà indiferents ja que hem escollit un itinerari poc freqüentat on podrem gaudir de la tranquil•litat d’aquest indret. Passarem per algunes ermites d’origen romànic com la de Sant Andreu de Guitarriu o la de mare de Déu de les Agulles, la font del Serradell, la vall de Riu i també travessarem la serra de Guitarriu amb la seva espectacular cinglera. Finalment farem el cim del Bassegoda, un dels més emblemàtics de l’Alta Garrotxa i de l’Alt Empordà. L’itinerari que us proposem està pensat per persones acostumades a caminar per la muntanya. El terreny per on ens mourem serà un terreny de mitja muntanya, encara que haurem de travessar alguna tartera. La ruta no és difícil tècnicament, ja que la podem fer tota caminant, excepte els últims metres abans d’arribar al cim, on trobarem una petita grimpada sense massa dificultat.

Programa

Sortida de tot el dia

Media

dia-sencer-10-bassagoda01
dia-sencer-10-bassagoda02
dia-sencer-10-bassagoda03
dia-sencer-10-bassagoda04
dia-sencer-10-bassagoda05
dia-sencer-10-bassagoda06
dia-sencer-10-bassagoda07
dia-sencer-10-bassagoda08
dia-sencer-10-bassagoda09
dia-sencer-10-bassagoda10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/ botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona,160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal