Bastiments (Vallter 2000)

dia sencer 2 bastiments 05

A Aventura Girona et proposem una ruta de senderisme que no oblidaràs: el Pic de Bastiments o Puig dels Bastiments (2.881 metres.).

És una muntanya situada a l'eix entre el Ripollès i el Conflent, que separa el Circ d'Ulldeter amb el Circ de Bassibers. La seva ubicació és tant privilegiada que, en un dia assolellat, pots veure com es saluda amb el Pedraforca i Montserrat.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: mitjà/fàcil
Desnivell positiu: 780 metres
Característiques de l'itinerari: des de la carretera que puja a l'estació d'esquí de Wallter 2000, uns quilòmetres abans deixarem el cotxe. Pujarem al refugi de Ulldeter des d'on continuarem pujant en direcció al "coll de la Marrana" , des del coll tindrem una hora per arribar al cim i poder gaudir de les vistes que ens regala Bastiments.

En funció de l'època de l'any i segons l'estat físic dels participants es podrà valorar pujar o baixar realitzant un altre recorregut.

Programa

Sortida de tot el dia

Media

dia-sencer-2-bastiments-01
dia-sencer-2-bastiments-02
dia-sencer-2-bastiments-03
dia-sencer-2-bastiments-04
dia-sencer-2-bastiments-05
dia-sencer-2-bastiments-06
dia-sencer-2-bastiments-07
dia-sencer-2-bastiments-08
dia-sencer-2-bastiments-09
dia-sencer-2-bastiments-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal