Cala Molí

via ferrada cala moli

Aventura Girona et proposa fer aquesta Via Ferrata per descobrir  la Costa Brava de Catalunya. La via ferrada de Cala Molí, situada a la localitat de Sant Feliu de Guíxols, a la província de Girona (a mitja hora de Girona i una hora de Barcelona).

És l’única via ferrada d’Europa ubicada tant a prop del mar, de fet durant tota l’activitat ens trobem just davant del mediterrani, en una zona situada dins el “Pla d'Espais d’Interès Natural”, a la Costa Brava de Catalunya.

Ideal per realitzar en grup (comiat de solter/a o Team Building).

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: nivell mitjà
Descripció: via ferrada situada a la Costa Brava amb unes vistes sobre el mar espectaculars. És necessari no tenir vertigen i tenir un mínim d'estat físic, trobarem tot tipus de ponts i parts horitzontals i verticals.

Cal tenir en compte l'estatura mínima del participant d'1,55 metres.

Programa

Punt de trobada: Sant Feliu de Guíxols, a les 8:00 hores. Veure mapa.
Arribada: 8:00 hores.
Brifing: 20 minuts.
Accés a la via: immediat.
Durada de l’activitat: 2-3:00 hores.
Retorn: 5 minuts.
Refrigeri: 30 minuts.
Finalització de l'activitat Entre 12:00h i 12:30hores

Possibilitat de realitzar aquesta via ferrada a la tarda (consultar horaris)

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Els caps de setmana acostuma a ser molt transitada

Media

vies-ferrades-2-cala-moli-01
vies-ferrades-2-cala-moli-02
vies-ferrades-2-cala-moli-03
vies-ferrades-2-cala-moli-04
vies-ferrades-2-cala-moli-05
vies-ferrades-2-cala-moli-06
vies-ferrades-2-cala-moli-07
vies-ferrades-2-cala-moli-08
vies-ferrades-2-cala-moli-09
vies-ferrades-2-cala-moli-10
vies-ferrades-2-cala-moli-11
vies-ferrades-2-cala-moli-12

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

 • motxilla
 • aigua (1,5 litres)
 • crema solar
 • roba còmode (d'acord amb l'estació de l'any en que es realitza l'activitat)
 • calçat esportiu
 • guants tipus ciclista (no és necessari però sí aconsellable)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (casc, cinyell i bag d’ancoratge amb disipador), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 90 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 35 euros per persona
Grup superior a 10 persones, 30 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Durant els mesos de juliol i agost, Aventura Girona t’ofereix la possibilitat de compartir l’aventura només en companyia dels teus amics i/o familiars. Si així ho desitges, efectuant un pagament al preu de 8 persones tanquem grup. D’aquesta manera, podràs gaudir de l’activitat amb el guia que estarà únicament i exclusiva per vosaltres.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

Calendari d'activitats

calendar 512

 • Slide Ferratas10
 • Slide Ferratas10
 • Slide Ferratas2
 • Slide Ferratas3
 • Slide Ferratas4
 • Slide Ferratas5
 • Slide Ferratas6
 • Slide Ferratas7
 • Slide Ferratas8
 • Slide Ferratas9

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal