Cascades d’eaux chaudes (Barranc Termal)

barranc cascades chaudes

Les Cascades d'eaux chaudes (Gorges The Thues) és un barranc situat a la població de Thuès-les-Bains (a 35 minuts en cotxe de Puigcerdà, 2 hores des de Girona i 2 hores i mitja de Barcelona, Catalunya)

Aquesta activitat de barranquisme  es realitza d’octubre a maig i en el seu curs conflueixen aigües termals que brollen a una temperatura de 40 a 60 graus.

Així que podràs combinar una activitat de descens de barrancs amb banys termals de pous d’aigua que es troben a 40 graus. La combinació és perfecte, per no dir espectacular.

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: aquest barranc termal té un desnivell de 130 metres i una longitud de 400 metres. Inclou tobogans i ràpels, un dels quals, el més llarg, té 35 metres. Per fer aquesta activitat cal demanar un permís, la qual cosa demana organitzar-la amb setmanes d’antelació.

Programa

Punt de trobada: Thues - les- Bains a les 10:00 hores, a l'entrada del balneari Veure mapa.
Brifing: 10:00-10:30 hores
Accés al barranc: 20 minuts a peu
Durada de l’activitat: 3-4 hores
Retorn: immediat
Pica-pica: 30 minuts
Finalització de l'activitat: Entre 15:30h i 16:30h

Hi ha la possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-01
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-02
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-03
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-04
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-05
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-06
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-07
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-08
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-09
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-10
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-11
barrancs-12-cascades-eaux-chaudes-12

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros persona
Grup superior de 20 persones, 50 euros persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal