Cingles Guitarriu (Sadernes)

dia sencer 6 cingles guitarriu 07

Garrotxa significa terra feréstega, tallada i de mal trepitjar, la qual cosa ens fa pensar que l’espai natural de l’Alta Garrotxa presenta un paisatge abrupte d’estretes i fondes valls. Aventura Girona t’apropa al cingles del Guitarriu que creixen espadats cap a l’est de Sadernes.

Els seus racons amb coves eren l’amagatall ideal dels maquis, bandolers i contrabandistes que antigament es movien per la zona.

Actualment, són un refugi per la fauna de l’entorn (especialment de les cabres) i per a tots aquells que fugim de la massificació de la ciutat cercant pau a la muntanya.

Aquesta activitat es pot realitza durant tot l’any a excepció dels mesos més calorosos.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: alta
Desnivell positiu: 819 metres
Característiques de l'itinerari: es tracta d’una ruta circular per les collades i cingleres de Guitarriu, variada i elevada. Per grimpar ens assegurarem amb cordes i cinyell per no perdre de vista la seguretat en cap moment.
La pujada vertical per la tartera fins arribar a la base de la paret de la cinglera no ens deixarà indiferents. A patir d’aleshores, grimparem i vorejarem les partes verticals cercant en tot moment aquell camí poc definit però ple d’emocions agradables que ens guiarà fins al cim. Un cim que ens reserva unes vistes espectaculars a la vall de Sant Aniol. Tot seguit, creuarem un bosc per trobar-nos amb el Bassegoda, imponent; el Martanyà; el torrent de les Canals; el Puig de Can Coll, entre d’altres. Senzillament, majestuós.
Després de dinar començarem els descens de la cinglera baixant per la seva falda plena d’alzines i faigs, un lloc encisador que ens durà a l’ermita del segle XII d’estil romànic de Sant Feliu de Riu

Programa

Sortida de dia sencer

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Media

dia-sencer-6-cingles-guitarriu-01
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-02
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-03
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-04
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-05
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-06
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-07
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-08
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-09
dia-sencer-6-cingles-guitarriu-10

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport / botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 140 euros
Grup de 2 a 3 persones, 60 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 35 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 25 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 20 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram