CIRCUIT D’ORIENTACIÓ A SANT GREGORI REALITZANT PROVES PER EQUIPS

orientaci st gregori baner2

Aventura Girona et proposa un circuït d’orientació en l'entorn de la riera del Llémena i del riu Ter.

El circuit constarà de 10 punts de control, localitzats en un mapa, a on els grups de participants hauran d’arribar. Prèviament s’haurà realitzat un briefing amb els participants per mostrar com s’utilitza el mapa. En cada punt de control se’ls requerirà realitzar una activitat/prova i registrar-la amb una foto o vídeo per a la seva posterior valoració.

Els participants es dividiran en grups reduïts que escolliran un nom grupal i a un representant que serà l’encarregat de fotografiar/gravar el resultat de cada activitat i enviar-la al grup de whatsapp conjunt que es crearà per valorar la realització de les proves.

Disposem mes de 40 proves que el client podrà triar en funció de les seves inquietuds o necessitats.

Aquest circuït d'orientació és apte per a totes les edats i nivells.

Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter o Teambulding) o en família. 

Fitxa tècnica

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baixa
Distància: 5 KM (2-3 hores)
Desnivell positiu: No n’hi ha. El recorregut és pla.
Característiques de l'itinerari: Amb l’ajuda d’un mapa, realitzarem una activitat lúdica i a la vegada formativa amb la intenció de fomentar la companyonia i el treball en equip d’una manera divertida i entretinguda . El recorregut consisteix en realitzar vàries dinàmiques de grup, seguint els diversos punts de control i realitzant l’acció que en cada moment es demana (foto, vídeo, cançó...).
Destinataris: Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter o Teambulding) o en família.

Programa

Programa

Activitat de mig dia

Media

Media

orientacio-2-sant-gregori-06
orientacio-2-sant-gregori-14
orientacio-2-sant-gregori01
orientacio-2-sant-gregori02
orientacio-2-sant-gregori04
orientacio-2-sant-gregori05
orientacio-2-sant-gregori06-2
orientacio-2-sant-gregori08
orientacio-2-sant-gregori09
orientacio-2-sant-gregori10
orientacio-2-sant-gregori11
orientacio-2-sant-gregori12
orientacio-2-sant-gregori13
orientacio-2-sant-gregori14-2
orientacio-2-sant-gregori15

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba de muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Calçat esportiu
  • Motxilla.
  • 1,5 litres d'aigua
  • Entrepà (i si es desitja també fruits secs o fruita)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu de l'activitat d'orientació s’inclou tot el material necessari per realitzar l'activitat (brúixola i mapa), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

Preus

Grup de 4 a 10 persones, 40 euros per persona
Grup de 11 a 20 persones, 35 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 30 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal