CIRCUIT D’ORIENTACIÓ A SANT GREGORI REALITZANT PROVES PER EQUIPS

orientaci st gregori baner2

Aventura Girona et proposa un circuït d’orientació en l'entorn de la riera del Llémena i del riu Ter, a la província de Girona, al nord-est de Catalunya (a 10 minuts de Girona i una hora de Barcelona) .

El circuit constarà de 10 punts de control, localitzats en un mapa, a on els grups de participants hauran d’arribar. Prèviament s’haurà realitzat un briefing amb els participants per mostrar com s’utilitza el mapa. En cada punt de control se’ls requerirà realitzar una activitat/prova i registrar-la amb una foto o vídeo per a la seva posterior valoració.

Disposem de mes de 40 proves que el client podrà triar en funció de les seves inquietuds o necessitats.

Aquest circuït d'orientació és apte per a totes les edats i nivells.

Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter o Teambulding) o en família. 

Fitxa tècnica

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baixa
Distància: 5 KM (2-3 hores)
Desnivell positiu: No n’hi ha. El recorregut és pla.
Característiques de l'itinerari: Amb l’ajuda d’un mapa, realitzarem una activitat lúdica i a la vegada formativa amb la intenció de fomentar la companyonia i el treball en equip d’una manera divertida i entretinguda . El recorregut consisteix en realitzar vàries dinàmiques de grup, seguint els diversos punts de control i realitzant l’acció que en cada moment es demana (foto, vídeo, cançó...).
Destinataris: Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter o Teambulding) o en família.

Programa

Programa

Activitat de mig dia

Media

Media

orientacio-2-sant-gregori-01
orientacio-2-sant-gregori-02
orientacio-2-sant-gregori-03
orientacio-2-sant-gregori-04
orientacio-2-sant-gregori-05
orientacio-2-sant-gregori-06
orientacio-2-sant-gregori-07
orientacio-2-sant-gregori-08
orientacio-2-sant-gregori-09
orientacio-2-sant-gregori-10
orientacio-2-sant-gregori-11
orientacio-2-sant-gregori-12
orientacio-2-sant-gregori-13
orientacio-2-sant-gregori-14

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba de muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Calçat esportiu
  • Motxilla.
  • 1,5 litres d'aigua
  • Entrepà (i si es desitja també fruits secs o fruita)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu de l'activitat d'orientació s’inclou tot el material necessari per realitzar l'activitat (brúixola i mapa), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

Preus

Grup de 4 a 10 persones, 40 euros per persona
Grup de 11 a 20 persones, 35 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 30 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

  • Orientacio1 Sidebarb
  • Orientacio2 Sidebarb
  • Orientacio3 Sidebarb
  • Orientacio4 Sidebarb

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal