El Montgrí (Torroella de Montgrí-Cala Montgó)

dia sencer 5 montgri 01

Aventura Girona et proposa una excursió que ens portarà cap als temps llunyans de la Catalunya medieval de la mà del castell de Montgrí. Però també per boscos que creixen a tocar de la mar, de platges verges, d’emplaçaments militars d’anys no tant llunyans. També podrem comprendre el significat de “Costa Brava” 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: alt
Desnivell positiu: 970 metres
Característiques de l'itinerari: ens endinsarem en un marc incomparable que només es pot veure des del Montgrí: paisatge de meravelloses panoràmiques sobre l’Empordà, la badia de Roses i de l’Estartit, comarques del Gironès i de La Selva. Contrast en espais de muntanya, com el massís de les Gavarres i del Montseny, amb el del mar, el de les illes Medes. En definitiva, sereu protagonistes d’unes privilegiades vistes. Aquesta activitat es pot fer durant tot l’any però s’ha d’evitar les hores de calor

Programa

Sortida de tot el dia

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Media

dia-sencer-5-montgri-01
dia-sencer-5-montgri-02
dia-sencer-5-montgri-03
dia-sencer-5-montgri-04
dia-sencer-5-montgri-05
dia-sencer-5-montgri-06
dia-sencer-5-montgri-07
dia-sencer-5-montgri-08
dia-sencer-5-montgri-09
dia-sencer-5-montgri-10

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2-3 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal