Activitats escoles

ACTIVITATS EDUCATIVES AL MEDI NATURAL

logo aventura girona

Aventura Girona, ofereix activitats educatives per a alumnes d'ensenyament primari i secundari.

El nostre objectiu principal és donar a conèixer el medi natural als alumnes participants d'una manera activa, buscant la interacció amb la naturalesa i fomentant el desenvolupament de competències i habilitats tals com: 

  • El treball en equip i la cooperació
  • Flexibilitat, adaptabilitat i orientació al canvi 
  • Motivació per l'assoliment
  • Lideratge 
  • Innovació 

Les activitats poden realitzar-se dins de l'escola o en espais exteriors propers (estalviant el cost del transport). Un espai exterior proper a Girona on treballem habitualment és la pineda de Sant Gregori però és possible realitzar les activitats en un entorn geogràfic més pròxim a l'escola/institut. 

La nostra proposta d'activitats consisteix a realitzar circuits d'orientació, amb inclusió o no de proves, que detallem a continuació:

Hem dissenyat diversos circuits, dinàmics i rotatius en funció del nombre d'alumnes participants, amb un nombre variable de balises/controls de pas obligat amb ajuda d'un mapa .Es poden realitzar amb o sense proves (tipus gimcana), segons criteri del centre educatiu. L'ordre en què es recorren les balises és lliure, de manera que cada grup participant dissenya el seu propi recorregut.

La durada mitjana de l'activitat és de tres hores. 

El preu per alumne/a és de 8 euros (si es realitzen els circuits a Sant Gregori) i de 12 euros (si es realitzen en un altre espai que l'escola hagi triat). El preu inclou: el material necessari per a realitzar l'activitat, un guia titulat (ràtio 1 guia/20-25 alumnes), reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d'accidents.

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal