Estany i Puig Clarà (Banyoles)

mig dia 24 estany puig clara

Aventura Girona et porta a un paratge d'allò més conegut: l'estany de Banyoles. En aquesta ruta el descobriràs, el coneixeràs i sobretot el veuràs d'una manera diferent: pujarem al Puig Clarà, un cim petit (314 metres) però que et regalarà una preciosa vista de l'estany i tindràs un bonic mirador de les muntanyes garrotxines i de l'Alt Empordà.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu: 160 metres
Característiques de l'itinerari: sortint des del parc de la Draga a Banyoles, podrem visitar el que fou l’escenari de les proves d’aigua a les olimpíades de Barcelona’92. Coneixerem de bona mà el clima i la vegetació típica de les zones humides i la interessant història que s’amaga darrera de l'origen de l'estany i el propi poble de Banyoles. Per a fer-ho us proposem desviar-nos de la típica volta de l'estany per a enfilar-nos per un lleuger, però entretingut, corriol que ens portarà al Puig Clarà. Excel•lent mirador del Pla de l’Estany i Prepirineu.

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-24-estany-puig-clara01
mig-dia-24-estany-puig-clara02
mig-dia-24-estany-puig-clara03
mig-dia-24-estany-puig-clara04
mig-dia-24-estany-puig-clara05
mig-dia-24-estany-puig-clara06
mig-dia-24-estany-puig-clara07
mig-dia-24-estany-puig-clara08
mig-dia-24-estany-puig-clara09
mig-dia-24-estany-puig-clara10
mig-dia-24-estany-puig-clara11

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram