Estanys de Sils

mig dia 10 estanys sils 05

Aventura Girona et porta a visitar un dels estanys de la província de Girona: l'Estany de Sils. Un espai natural protegit inclòs en el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de Catalunya. Forma part de la Xarxa Europea d'Espais Naturals Natura 2000, que és el nucli de les polítiques europees de biodiversitat.

També se l’anomena llac de Sils, que havia estat el llac més gran de Catalunya. Aquesta zona humida correspon al darrer vestigi del que era l’antic llac situat al terme municipal de Sils i Maçanet.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu: 39 metres
Característiques de l'itinerari: l’itinerari que ens duu a visitar la zona de l’estany de Sils que transcorre per un indret peculiar i que atès al microclima propi, ens ofereix un ecosistema extremadament divers i diferent a tot el que es pot trobar als seus voltants. Per poder gaudir d’aquesta activitat, i en pro a la conservació d’aquest espai d’interès natural, s’han construït diverses cases de guaita que ens proporcionarà el camuflatge necessari per apropar-nos a els ocells i observar-los en el seu estat més pur.
Tot plegat una ruta circular molt atractiva i amb possibilitat d’adaptar el recorregut als més petits amb una distància més curta, però passant pels punts d’interès més representatius.

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-10-estanys-sils-01
mig-dia-10-estanys-sils-02
mig-dia-10-estanys-sils-03
mig-dia-10-estanys-sils-04
mig-dia-10-estanys-sils-05
mig-dia-10-estanys-sils-06
mig-dia-10-estanys-sils-07
mig-dia-10-estanys-sils-08
mig-dia-10-estanys-sils-09
mig-dia-10-estanys-sils-10

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram