4 rius (Girona)

mig dia 1 4rius 05

Des d'Aventura Girona us proposem una sortida per les rodalies de Girona que ens portarà a conèixer els quatre rius que la banyen i la importància de  la utilització de les seves aigües en temps passats.

Girona és la ciutat dels quatre rius, perquè es troba situada a la confluència de quatre rius: el Ter, l’Onyar, el Güell i el Galligants.

Aventura Girona et porta a conèixer-los, a saber-ne curiositats i la seva importància.

Fitxa tècnica

Dificultat: baixa
Desnivell positiu: 76 metres
Característiques de l'itinerari: us proposem una sortida per les rodalies de Girona que ens portarà a conèixer els quatre rius que la banyen i la importància, temps era temps, de la utilització de les seves aigües.
Des de el centre de la ciutat, on podrem veure l’Onyar per primera vegada, recorrerem la muralla medieval buscant del riu Galligants tot gaudint de les immillorables vistes que ens ofereix la torre Gironella.
Llavors creuarem cap al parc de les ribes del Ter on podrem veure diverses estacions elèctriques i rescloses que abastien d’aigua i electricitat les fàbriques de la zona. Algunes en desús, d’altres en funcionament, són una clara empremta del passat hidrològic del riu.
Després podrem endinsar-nos en un enorme mirador d’ocells just abans d’arribar a l’aiguabarreig del riu Güell amb el Ter, punt on s’acaba la nostra excursió.

Programa

Ruta de mig dia

Media

mig-dia-1-4rius-01
mig-dia-1-4rius-02
mig-dia-1-4rius-03
mig-dia-1-4rius-04
mig-dia-1-4rius-05
mig-dia-1-4rius-06
mig-dia-1-4rius-07
mig-dia-1-4rius-08
mig-dia-1-4rius-09
mig-dia-1-4rius-10
mig-dia-1-4rius-11
mig-dia-1-4rius-12

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100/140 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram