La Tuta dels Morts (Sadernes)

dia sencer 7 tuta morts 08

 

Aventura Girona el proposa una sortida al municipi de Montagut, a la Garrotxa. Garrotxa significa terra feréstega, tallada i de mal trepitjar, la qual cosa ens fa pensar que l’espai natural de l’Alta Garrotxa presenta un paisatge abrupte d’estretes i fondes valls, envoltades de parets de roques.

Farem un viatge per l’alta Garrotxa, la profunda i solitària, aquella que fou terra de bandolers; aquella que s’aixeca per les vessants de Sant Aniol, amb camins espectaculars que apunten al cel, aquella que s’amaga sota grans alzines, faigs i roures.

És una activitat que es realitza tot l’any, exceptuant el mesos més calorosos.

Com a curiositat aquesta cova surt a l’obra de Marià Vayreda, "La punyalada", que s'endinsa al món dels bandolers.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: alta, dificultat elevada. És necessari no tenir vertigen.
Desnivell positiu: 921 metres
Característiques de l'itinerari:
aquesta és la millor Garrotxa, la que val la pena trepitjar i no t’ho posa fàcil. Demana un tribut d’esforç, concentració i suor. Però un tribut que veuràs sobradament recompensat. Aventura Girona garanteix un dia inoblidable en aquest paradís, tant proper a casa, com és l’Alta Garrotxa. Seguirem camins no molt evidents, anirem per tarteres cercant el millor pas, grimparem per roques i canals i observarem una de les millors vistes de l’ermita de Sant Aniol i coneixerem la Tuta dels Morts.

Programa

Sortida de dia sencer

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Media

dia-sencer-7-tuta-morts-01
dia-sencer-7-tuta-morts-02
dia-sencer-7-tuta-morts-03
dia-sencer-7-tuta-morts-04
dia-sencer-7-tuta-morts-05
dia-sencer-7-tuta-morts-06
dia-sencer-7-tuta-morts-07
dia-sencer-7-tuta-morts-08
dia-sencer-7-tuta-morts-09
dia-sencer-7-tuta-morts-10

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 1,5 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 140 euros
Grup de 2 a 3 persones, 60 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 35 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 25 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 20 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram