Les Agudes (Montseny)

dia sencer 1 agudes 08

El Montseny és un massís muntanyós que forma part de la Serralada Prelitoral. El Montseny està constituït per tres conjunts muntanyosos ben diferenciats: el Pla de la Calma; el Turó de l'Home, les Agudes i, finalment, el turó de Matagalls.

Des d’Aventura Girona et proposem pujar al cim del pic de les Agudes (1706) i el turó de l’Home (1712).

A títol de curiositat, el nom de Montseny té el sentit etimològic de “la muntanya del senyal” ja que des d’ell s’abasta el mar i es controlava la zona. És un massís compost de gran bellesa i ascensions molt conegudes, com la del Matagalls (1700m) i de gran estima popular des de fa molt de temps, a causa de la seva gran bellesa tant per patrimoni natural, com històric, com cultural.

Fitxa tècnica

Nivell dificultat: alta
Desnivell positiu: 800 metres
Característiques de l'itinerari: els Castellets és una cresta rocosa formidable que es desprèn al nord de les Agudes. No resulta un camí difícil per a gent mínimament avesada a la muntanya, ja que cal grimpar en més d'una ocasió del recorregut. Presenta passos bastant aeris que, si bé són fàcils, poden resultar perillosos. Si seguim estrictament la carena, hem de grimpar en gairebé tot el recorregut, però la dificultat és baixa i el recorregut es fa molt divertit, en aquest cas compte però amb el vertigen. Els Castellets és l'itinerari sobre roca més impressionant i espectacular del Montseny.

Programa

Sortida de tot el dia

Media

dia-sencer-1-agudes-01
dia-sencer-1-agudes-02
dia-sencer-1-agudes-03
dia-sencer-1-agudes-04
dia-sencer-1-agudes-05
dia-sencer-1-agudes-06
dia-sencer-1-agudes-07
dia-sencer-1-agudes-08
dia-sencer-1-agudes-09
dia-sencer-1-agudes-10

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 1,5 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal