Llançà / Sant Pere de Rodes

mig dia 17 llanca st pere

Aventura Girona et proposa un ruta on podràs comprovar que el mar i la muntanya en són els protagonistes amb unes vistes de 360 graus impressionants.

Enlairat al nord de la muntanya de Verdera, a la serra de Rodes, el monestir de Sant Pere de Rodes constitueix una talaia des d’on podem veure l’horitzó. Per damunt del monestir, per sobre dels 870 metres sobre el nivell del mar, encara podem veure restes del castell de la Verdera, també anomenat castell de Sant Salvador Saverdera.

En el camí de Llançà a Sant Pere de Rodes s’aprecia l’enorme dificultat que va suposar preparar el terreny per a obtenir petites parcel·les (feixes) de cultiu i evitar-ne, així, l’erosió.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu: 500 metres
Característiques de l'itinerari: es tracta d’un recorregut circular. Partirem de la localitat de Llançà i anirem guanyant alçada gaudint de les boniques vistes del litoral fins a arribar al monestir de Sant Pere de Rodes (hi ha la possibilitat de pujar-hi al castell de Verdera). Continuarem fins al Port de la Selva, passant pel dolmen de Mores Altes. Finalment, ens endinsarem per un camí d’antics contrabandistes (GR92) fins a arribar a Llançà. Aquesta activitat permet també un bany a les aigües de les cales de la Vall, Cau del Llop i altres.

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-17-llanca-st-pere1
mig-dia-17-llanca-st-pere2
mig-dia-17-llanca-st-pere3
mig-dia-17-llanca-st-pere4
mig-dia-17-llanca-st-pere5
mig-dia-17-llanca-st-pere6
mig-dia-17-llanca-st-pere7
mig-dia-17-llanca-st-pere8
mig-dia-17-llanca-st-pere9

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram