Lloret de Mar

3 lloret de mar banner

Aventura Girona et proposa fer l’activitat de Coasteering per la Costa Brava de Catalunya. Situat a la platja de Fenals , al costat del poble de Lloret de Mar, a uns 40 minuts de Girona i uns 70 minuts de Barcelona, es tracta d’un coasteering molt apropiat per iniciar-se en aquesta activitat.

Activitat de Coasteering ideal per a realitzar en grup (comiat de solter/a o Team Building) o en família. 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: fàcil
Destinataris: a partir de 10 anys
Descripció: aquesta activitat té com a fil conductor l’excursionisme i gira entorn el descobriment. Coneixerem la Costa Brava nedant, saltant, buceando i caminant. Admirarem les seves coves, les formes que ha esculpit a les roques i en coneixerem la vegetació i animals que hi viuen. Un dia banyat d’aigües de color verd maragda.

Programa

Punt de trobada: 8:30 hores platja de Fenals. Hi ha línea regular d'autobusos Lloret de Mar- Platja de Fenals (línea 2)
Brifing: 30 minuts
Accés al coasteering: 5 minuts a peu
Durada de l’activitat: 2 hores
Retorn: 20 minuts
Refrigeri: 30 minuts
Finalització activitat: 12:00 hores

Possibilitat de realitzar aquesta activitat a la tarda (consultar horaris)

Media

coastering-3-llore-de-mar-01
coastering-3-llore-de-mar-02
coastering-3-llore-de-mar-03
coastering-3-llore-de-mar-04
coastering-3-llore-de-mar-05
coastering-3-llore-de-mar-06
coastering-3-llore-de-mar-07
coastering-3-llore-de-mar-08
coastering-3-llore-de-mar-09
coastering-3-llore-de-mar-10
coastering-3-llore-de-mar-11
coastering-3-llore-de-mar-12
coastering-3-llore-de-mar-13

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de coasteering tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 120 euros
Grup de 2-3 persones, 60 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 40 euros per persona
Grup superior de 10 persones, 35 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Durant els mesos de juliol i agost, Aventura Girona t’ofereix la possibilitat de compartir l’aventura només en companyia dels teus amics i/o familiars. Si així ho desitges, efectuant un pagament al preu de 8 persones tanquem grup. D’aquesta manera, podràs gaudir de l’activitat amb el guia que estarà únicament i exclusiva per vosaltres.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

  • slide-coastering1
  • slide-coastering2
  • slide-coastering3
  • slide-coastering4
  • slide-coastering5

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal