Núria inferior

barrancs 16 nuria inferior banner

Aventura Girona et portarà a fer barranquisme al cor del Pirineu de Girona, més concretament, al Ripollès. Realitzarem la part inferior d’un dels descens més importants de la província de Girona així com un dels més interessants del Pirineu de Catalunya, las gorgues del Núria inferior. Un barranc preciós, tant com pel seu recorregut com per l’entorn on està ubicat (a una hora i mitja de Girona i Barcelona). 

  

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: Es tracta d’un barranc molt divertit i variat on trobarem salts de diferents alçades, tobogans adrenalítics i ràpels espectaculars. Tot plegat en un indret únic i privilegiat on podrem gaudir d’un dels entorns més bonics del Pirineu Gironí. Aquest descens està pensat per a gent que ja hagi fet algun barranc amb anterioritat i busqui una progressió en aquesta modalitat. Cal una bona preparació física, ja que haurem de caminar una estona.

Mínim d'edat: 12 anys .

Programa

Punt de trobada: Estació de Queralbs, a les 9:30 hores. Veure mapa.
Arribada:a les 9:45 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc: 45 minuts
Durada de l’activitat: entre 2'5 i 3 hores.
Retorn: 45 minuts.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització de l'activitat: entre les 14:30 i 15:30 hores

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-16-nuria-inferior01
barrancs-16-nuria-inferior02
barrancs-16-nuria-inferior03
barrancs-16-nuria-inferior04
barrancs-16-nuria-inferior05
barrancs-16-nuria-inferior06
barrancs-16-nuria-inferior07
barrancs-16-nuria-inferior08
barrancs-16-nuria-inferior09
barrancs-16-nuria-inferior10
barrancs-16-nuria-inferior11
barrancs-16-nuria-inferior12

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

 • Banyador
 • Sabates d’esport
 • Tovallola
 • Roba i calçat de recanvi
 • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros persona
Grup superior de 10 persones, 55 euros persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 • Slide Barrancs3
 • Slide Barrancs1
 • Slide Barrancs2
 • Slide Barrancs4
 • Slide Barrancs5
 • Slide Barrancs6
 • Slide Barrancs7
 • Slide Barrancs8

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal