Puigmal (Queralbs)

dia sencer 8 puigmal 10


El Puigmal és una muntanya emblemàtica de Catalunya amb un total de 2.911 metres d’altitud, és la muntanya més alta de les comarques gironines. Es troba al Pirineu Oriental, entre les comarques del Ripollès i la Cerdanya francesa. A més a més, als seus peus es troba la vall de Núria que, juntament amb la muntanya, és un destí turístic molt concorregut. La ruta que et proposa Aventura Girona és l’ascensió al cim des de la collada de Fontalba.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: mitjà/fàcil
Desnivell positiu: 835 metres
Característiques de l' itinerari: partint de la collada de Fontalba (2070 metres), on haurem aparcat, iniciarem l'ascenció al Puigmal. En pujada suau, però continuada, pujarem al cim de la Dou (2448 metres) i, després, al Bressol (2685 metres) des d'on ja començarem a veure el cim del Puigmal. Una vegada al cim gaudirem de les espectaculars vistes del Pirineu, província de Girona i Barcelona, així com de les muntanyes emblemàtiques de Catalunya (Montserrat, Pedraforca, Montseny, Canigó...) .

En funció de l'època de l'any i segons l'estat físic dels participants es podrà valorar baixar realitzant un altre recorregut.

Programa

Sortida de dia sencer

Mapa del lloc

Media

dia-sencer-8-puigmal-01
dia-sencer-8-puigmal-02
dia-sencer-8-puigmal-03
dia-sencer-8-puigmal-04
dia-sencer-8-puigmal-05
dia-sencer-8-puigmal-06
dia-sencer-8-puigmal-07
dia-sencer-8-puigmal-08
dia-sencer-8-puigmal-09
dia-sencer-8-puigmal-10

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal