Puigsacalm (Garrotxa)

dia sencer 9 puigsacalm 05


Aventura Girona et convida a passar un bon dia de senderisme tot pujant el Puigsacalm per la ruta de Joanetes. Aquest cim de 1514 metres, es troba a les comarques d’Osona i de La Garrotxa, separant la plana de Vic de la de la Vall d’en Bas, la qual cosa ja ens fa pensar que una vegada a d’alt les vistes seran privilegiades i, en un dia clar, veurem l’abadia de Roses, el Pedraforca, la Serralada del Cadí, el Canigó, el Puigmal, el Montseny i Montserrat. Als teus peus, el parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. És per aquest motiu que el Puigsacalm rep el nom “del balcó de la Garrotxa".

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: mitjana
Desnivell positiu: 900 metres
Característiques de l'itinerari: partint del poble de Joantes (604 metres) anirem guanyant alçada fins a arribar a l’ermita de Santa Magdalena per la canal del “ganxos”. Continuarem pel camí del Burros gaudint de les vistes fins a coronar el cim del Puigsacalm.

Programa

Sortida de dia sencer

Media

dia-sencer-9-puigsacalm01
dia-sencer-9-puigsacalm02
dia-sencer-9-puigsacalm03
dia-sencer-9-puigsacalm04
dia-sencer-9-puigsacalm05
dia-sencer-9-puigsacalm06
dia-sencer-9-puigsacalm07
dia-sencer-9-puigsacalm08
dia-sencer-9-puigsacalm09

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal