Riera de l’Om

barranc riera om

Aventura Girona et porta a la zona de Collsacabra per fer barranquisme a Catalunya, molt a prop de Rupit (a 1 hora i 20minuts des de Girona, i 1 hora i 40 minuts des de Barcelona).

Es tracta d’un barranc curt però intens amb un encant especial .

Aquest descens de barranc  només es rapela (no hi ha tobogans ni salts) i és ideal per a realitzar-lo ens mesos freds, de primavera a tardor, quan les temperatures són més baixes.

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: té una salt d’aigua molt gran, de 100 metres segmentat en quatre ràpels (de 19, 25, 23 i 25 metres respectivament). Salvarem una gran desnivell de paret que posarà a prova la nostra tenacitat i destresa amb els ràpels. Per tant, és imprescindible no tenir vertigen. De tornada ens aturarem a la cova d’en Salvi.

Programa

Punt de trobada : Restaurant Coll de Condreu, Sant Esteve d'en Bas, a les 10:30h (Carretera Comarcal Vic a Olot C-153, Km 38,5, 17176 Sant Esteve D'en Bas, Girona).Veure mapa.
Arribada: 10:35 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc: immediat.
Durada de l’activitat: entre 3 i 4 hores.
Retorn: 20 minuts.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització de l'activitat: Entre 15:00h i 16:00h

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-3-riera-om-01
barrancs-3-riera-om-02
barrancs-3-riera-om-03
barrancs-3-riera-om-04
barrancs-3-riera-om-05
barrancs-3-riera-om-06
barrancs-3-riera-om-07
barrancs-3-riera-om-08
barrancs-3-riera-om-09
barrancs-3-riera-om-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros per persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros per persona
Grupo superior de 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal