Riera de Mas Clavé

barranc riera mas clave

Aventura Girona et convida a fer barranquisme per Catalunya, concretament a la comarca de la Selva, Les Guilleries situat entre les poblacions d’Anglès i Sant Hilari Sacalm (a uns 40 minuts de Girona i 1 hora i mitja de Barcelona).

Aquest descens de barranc et sorprendrà pel seu cabal permanent i el seu entorn natural. 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: no té gran dificultat però sí que és un barranc molt complet ja que gaudireu de varis ràpels de diferents alçades, màxim de 30 metres. És necessari un bon domini de la tècnica del ràpel perquè ens trobarem amb infinitats de situacions en les que haurem de demostrar la nostra destresa amb la tècnica del ràpel. És una barranc on no hi ha ni salts ni tobogans.

Programa

Punt de trobada: Anglés, a les 9:30 hores.Veure mapa.
Arribada: 10:00 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc: 20 minuts.
Durada de l’activitat: entre 3 i 4 hores.
Retorn: 30 minuts.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització de l'activitat: Entre 15:00h i 16:00h

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-4-mas-clave-01
barrancs-4-mas-clave-02
barrancs-4-mas-clave-03
barrancs-4-mas-clave-04
barrancs-4-mas-clave-05
barrancs-4-mas-clave-06
barrancs-4-mas-clave-07
barrancs-4-mas-clave-08
barrancs-4-mas-clave-09

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros per persona
Grup de 2-3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros per persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros per persona
Grup superior de 20 persones , 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal