Riera de Osor

barrancs 15 riera de osor banner

La Riera d’Osor es troba al cor de les Guilleries, més concretament a la comarca de la Selva (a mig hora de Girona i 1 hora i mitja de Barcelona).

La Riera d’Osor, és el corrent d’aigua amb més cabal de les Guilleries, està a la comarca de la Selva, al nord-est de Catalunya, i transcorre pels municipis de Sant Hilari Sacalm, Anglès i Osor i finalment desemboca al riu Ter.

L’activitat que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu, ideal per realitzar amb família, grups d’amics o bé amb companys de feina. 

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial

Descripció: Es tracta d’un barranc molt entretingut, de poca dificultat. Gaudirem d’un entorn salvatge i solitari al bell mig de les Guilleries, on podrem saltar desde diferents llocs i practicar la tècnica ràpel de diferents alçades. És una activitat apte per a tothom, només cal que portis les ganes de passar-ho bé i de gaudir d’un entorn únic i privilegiat. L’activitat que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu, ideal per realitzar amb família, grups d’amics o bé amb companys de feina.

Mínim d'edat: 8 anys .

Programa

Punt de trobada: Anglés, a les 8:30 hores.Veure mapa.
Arribada: 8:45 hores
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 15 minuts
Durada de l’activitat: 2-3 hores
Refrigeri: 30 minuts
Finalització de l'activitat: entre les 12:30 i 13:00 hores

Possibilitat de realitzar aquesta activitat a la tarda (consultar horaris)

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-15-riera-de-osor-01
barrancs-15-riera-de-osor-02
barrancs-15-riera-de-osor-03
barrancs-15-riera-de-osor-04
barrancs-15-riera-de-osor-05
barrancs-15-riera-de-osor-06
barrancs-15-riera-de-osor-07
barrancs-15-riera-de-osor-08
barrancs-15-riera-de-osor-09
barrancs-15-riera-de-osor-10
barrancs-15-riera-de-osor-11
barrancs-15-riera-de-osor-12
barrancs-15-riera-de-osor-13
barrancs-15-riera-de-osor-14

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

 • Banyador
 • Sabates d’esport
 • Tovallola
 • Roba i calçat de recanvi

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 120 euros
Grup de 2-3 persones, 60 euros persona
Grup de 4-10 persones, 45 euros persona
Grup superior de 10 persones, 40 euros persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Durant els mesos de juliol i agost, Aventura Girona t’ofereix la possibilitat de compartir l’aventura només en companyia dels teus amics i/o familiars. Si així ho desitges, efectuant un pagament al preu de 8 persones tanquem grup. D’aquesta manera, podràs gaudir de l’activitat amb el guia que estarà únicament i exclusiva per vosaltres.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 • Slide Barrancs3
 • Slide Barrancs1
 • Slide Barrancs2
 • Slide Barrancs4
 • Slide Barrancs5
 • Slide Barrancs6
 • Slide Barrancs7
 • Slide Barrancs8

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal