Riera de Sant Aniol

barrancs 14 riera sant aniol

La riera de Sant Aniol es troba dins l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa a la vall d’Aguja (a 45 minuts de Girona i hora i mitja de Barcelona, on trobem el naixement del riu Llierca. Es tracta d’un preciós espai natural, d’obligada visita si estàs a Catalunya.

L’activitat que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu, ideal per realitzar amb família, grups d’amics o bé amb companys de feina. 

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial

Descripció: Es tracta d’un barranc divertit i entretingut, de poca dificulta. Hi trobarem boniques gorges d’aigües turqueses i cristal·lines on podrem saltar des de diferents alçades i també podrem practicar la tècnica del ràpel (max 7 metres). És una activitat apte per a tothom, només cal que portis les ganes de passar-ho bé i de gaudir d’un entorn únic i privilegiat.

Mínim d'edat: 8 anys .

Programa

Punt de trobada: Betzinera desviament Montagut A 26 sortida 75 a les 8:30. Veure mapa.
Arribada: 8:45 hores
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 15 minuts
Durada de l’activitat: 3 hores
Refrigeri: 30 minuts
Finalització de l'activitat: entre les 12:30 i 13:00 hores

Possibilitat de realitzar aquesta activitat a la tarda (consultar horaris)

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-14-sant-aniol-01
barrancs-14-sant-aniol-02
barrancs-14-sant-aniol-03
barrancs-14-sant-aniol-04
barrancs-14-sant-aniol-05
barrancs-14-sant-aniol-06
barrancs-14-sant-aniol-07
barrancs-14-sant-aniol-08
barrancs-14-sant-aniol-09

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 120 euros
Grup de 2-3 persones, 60 euros persona
Grup de 4-10 persones, 45 euros persona
Grup de 11-20 persones, 40 euros persona
Grup superior de 20 persones, 35 euros persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal