Rocacorba (Canet d'Adri)

mig dia 20 rocacorba 08

La Muntanya de Rocacorba és una serra situada al municipi de Canet d'Adri a la comarca del Gironès, amb una elevació màxima de 991 metres. Aventura Girona et porta al Puigsou, conegut amb el nom popular del Rocacorba. . El santuari de Rocacorba és un penyal del Puigsou, a uns 929 metres d’altitud, santuari que, inicialment, va ser el castell de Rocacorba.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat:mitjà
Desnivell positiu: 742 metres
Característiques de l'itinerari: ruta lineal que ens portarà fins al punt més alt del Gironès. Transcorre per un preciós corriol molt emboscat, on serà molt fàcil trobar-nos amb restes de presència animal. Corriol amb ascensió constant però moderada, tot flanquejant petites depressions, i en part empedrat amb magnífiques llosses de basalt de la mateixa zona. Clara empremta de la importància que tenia aquest itinerari en temps passats.
Una vegada arribats al cim, ens trobarem amb el sorprenent santuari i les espectaculars vistes de tota la província de Girona, des del Pirineu fins al mar.
Pels més aventurers tenim una sorpresa final que serà fer una visita a la misteriosa i remota cova de Rocacorba.

Programa

Sortida de de mig dia

Media

mig-dia-20-rocacorba-01
mig-dia-20-rocacorba-02
mig-dia-20-rocacorba-03
mig-dia-20-rocacorba-04
mig-dia-20-rocacorba-05
mig-dia-20-rocacorba-06
mig-dia-20-rocacorba-07
mig-dia-20-rocacorba-08
mig-dia-20-rocacorba-09
mig-dia-20-rocacorba-10

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram