Romanyà de la Selva (Baix Empordà)

mig dia 26 romanya selva

Aventura Girona et porta a Romanyà de la Selva. Una zona situada al municipi de Santa Cristina d'Aro, al cor de la serralada de les Gavarres. En aquest entorn, tant mediterrani, descobrirem els seus paratges i els dòlmens que hi habiten.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu:528 metres
Característiques de l'itinerari: una ruta maquíssima que transcorre en gran part per boscos i corriols típics mediterranis. Podrem veure un dels dòlmens més gran i més ben conservats del les contrades Gironines, el de la cova d’en Daina. Després de travessar diversos rierols que alimenten la multitud de fonts de la zona, enfilarem cap al puig de les Gavarres i tot seguit, resseguint la carena, arribarem al cim mes alt de les Gavarres, el puig d’Arques. Indret on podrem contemplar un altre dolmen, alhora que ens meravellarem de les vistes del mirador ubicat al damunt d’una estació meteorològica gegantina en forma de baló, emblema del cim, visible a quilòmetres de distància

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-26-romanya-selva01
mig-dia-26-romanya-selva02
mig-dia-26-romanya-selva03
mig-dia-26-romanya-selva04
mig-dia-26-romanya-selva05
mig-dia-26-romanya-selva06
mig-dia-26-romanya-selva07
mig-dia-26-romanya-selva08
mig-dia-26-romanya-selva09
mig-dia-26-romanya-selva10

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta Aventura Girona

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram