Sant Aniol

barranc sant aniol

Aventura Girona et proposa realitzar un descens de barranc de gran bellesa esculpit a l’Alta Garrotxa (a 45 minuts de Girona i hora i mitja de Barcelona) amb piscines naturals de color turquesa que de ben segur t’enamorarà i amb formacions extraordinàries que fa que sigui un dels barrancs imprescindibles de Catalunya.

És necessari programar el descens entre 2 i tres setmanes d'antelació per sol·licitar el permís de l'activitat

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: alt

Descripció: té un accés i retorn molt llarg, la qual cosa demana una preparació física considerable. Té 9 ràpels, dos dels quals són de llargues dimensions: el salt de la Capa que té 40 metres i el salt del Brull, que té 29 metres i una gran quantitat de salts. És un barranc molt agraït i divertit.

Aquesta activitat demana preparació física i tècnica.

És necessari programar el descens entre 2 i 3 setmanes d'antelació per sol·licitar el permís de l'activitat

Programa

Punt de trobada: Gasolinera desviament Montagut A 26 salida 75, a les 7:30. Veure mapa.
Arribada: 7:40 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc:3:00 hores.
Durada de l’activitat: entre 4 i 6 hores.
Retorn: 1:30 hores.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització de l'activitat: entre les 17:00 i 19:00 hores

Aquesta activitat té una durada d'entre 10 i 11 hores

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-11-sant-aniol-01
barrancs-11-sant-aniol-02
barrancs-11-sant-aniol-03
barrancs-11-sant-aniol-04
barrancs-11-sant-aniol-05
barrancs-11-sant-aniol-06
barrancs-11-sant-aniol-07
barrancs-11-sant-aniol-08
barrancs-11-sant-aniol-09
barrancs-11-sant-aniol-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 170 euros
Grup de 2-3 persones, 85 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 70 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal