Serra de Finestres (Garrotxa)

dia sencer 12 finestres

Aventura Girona, sortint de Santa Pau,  et porta a la serra de Finestres  que es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És una zona accidentada per la seva orografia i el seu punt més elevat és el Puigsallança amb 1026m. Al sud, hi trobem el poble de Sant Aniol de Finestres i, al nord, el poble de Santa Pau. L’any 906 apareix la seva referència més antiga i nomena el castell de Finestres.

Fitxa tècnica

Nivell dificultat: mitjà
Desnivell positiu: 850 metres
Característiques de l'itinerari: La ruta que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu. Un recorregut de dificultat moderada apte per a tothom que estigui acostumat a caminar. Aquesta ruta ens permetrà descobrir una bona part del patrimoni natural, cultural i etnogràfic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. El circuït transcórrer per la Serra de Finestres, just el capdamunt de la vall del Llémena, on observarem les vistes del Massís del Canigó i el Pirineu Gironí. També passarem per diferents ermites romàniques i veurem les ruïnes de l’antic castell de Finestres. Passejarem per boscos frondosos de Faig i alzina i arribarem el pintoresc poble d'origen medieval de Santa Pau.

Programa

Sortida de tot el dia

Media

dia-sencer-12-finestres01
dia-sencer-12-finestres02
dia-sencer-12-finestres03
dia-sencer-12-finestres04
dia-sencer-12-finestres06
dia-sencer-12-finestres07
dia-sencer-12-finestres08
dia-sencer-12-finestres09
dia-sencer-12-finestres10
dia-sencer-12-finestres11
dia-sencer-12-finestres13

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 1,5 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona,160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal