Torrent de Gravet

barranc torrent gravet

Aventura Girona et porta la localitat de Rupit (a una hora i mitja de Girona i Barcelona, Catalunya). per viure una experiència inoblidable fent barranquisme.

El barranc del Torrent de Gravet, és un descens de barranc d’enorme bellesa i encant. Situat en una zona rica en llegendes de gegants, que petjaren la zona.

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: inicial/avançat

Descripció: no és un barranc molt aquàtic. Destaquen els seus 5 ràpels i especialment un d’ells que passa per dins una roca encastada a la paret i és de 30 metres. Una vegada acabat el barranc ens fotografiarem a la Gorga del salt d’aigua de Rupit, de més de 120 metres.

Programa

Punt de trobada: Rupit, a les 10:30 hores. Veure mapa.
Arribada: 10:30 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc: 20 minuts.
Durada de l’activitat: entre 3 i 4 hores.
Retorn: 20 minuts.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització de l'activitat: entre 15:30h i 16:30h

Possibilitat de quedar a Girona (consultar disponibilitat)

Media

barrancs-5-torrent-gravet-01
barrancs-5-torrent-gravet-02
barrancs-5-torrent-gravet-03
barrancs-5-torrent-gravet-04
barrancs-5-torrent-gravet-05
barrancs-5-torrent-gravet-06
barrancs-5-torrent-gravet-07
barrancs-5-torrent-gravet-08
barrancs-5-torrent-gravet-09
barrancs-5-torrent-gravet-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros per persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros per persona
Grup superior de 20 persones , 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal