Tres en Ratlla

barrancs 13 3 en raya

Descens de barrancs sec per fiançar la tècnica del ràpel.

Aquest estret barranc està situat dins del massís de Montserrat, ens sorprendrà molt gratament per la seva orografia, ja que la llera del barranc està excavada per l’aigua i els ràpels situats en canals molt estretes. Faràs barranquisme d'una manera diferent.

 

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat:inicial/avançat

Descripció: el descens comença amb ràpels curts de fins a 10 metres, resalts i passadissos on ens obliga a treballar molt els passos en oposició. De mica en mica el barranc va guanyant verticalitat, fins que arribem a la part final i més interessant: un encadanament de ràpels d'aproximadament de 18, 20, 22, 18 i 30 metres. Aquest últim, a més de ser llarg, acaba sent extra plomat.

Programa

Punt de trobada: Girona a les 8:00 hores. Possibilitat de quedar al lloc de destí.
Arribada: 9:30 hores
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 45 minuts
Pica-pica: 30 minuts
Durada de l’activitat:entre 3 i 4 hores
Retorn a Girona: entre les 17:00 i 18:00 hores

Media

barrancs-13-3-en-raya01
barrancs-13-3-en-raya02
barrancs-13-3-en-raya03
barrancs-13-3-en-raya04
barrancs-13-3-en-raya05
barrancs-13-3-en-raya06
barrancs-13-3-en-raya07
barrancs-13-3-en-raya08
barrancs-13-3-en-raya09
barrancs-13-3-en-raya10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2-3 persones, 80 euros persona
Grup de 4-10 persones, 60 euros persona
Grup de 11-20 persones, 55 euros persona
Grup superior de 20 persones, 50 euros persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram