Vilajuïga (Empordà)

mig dia 27 vilajuiga

Aventura Girona et porta  a fer una ruta de senderisme per l'Alt Empordà que neix al monestir de Sant Pere de Rodes. Podrem gaudir del mar i la muntanya en el mateix moment. Les vistes que ens acompanyen són espectaculars perquè ocupen tota la nostra visibilitat.

Realitzarem un camí de baixada cap a la ruta del dòlmens de Vilajuïga on finalment, si es desitja, es pot realitzar una visita a un celler de la zona amb tast de vi (consultar preu i reserves).

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu: 545 metres
Característiques de l'itinerari: zona d’especial tradició vinícola, recorrerem la baixada que separa el monestir de Sant Pere de Rodes de Vilajuïga, tot aturant-nos a contemplar els peculiars monuments pòstums que s’hi conserven.
Aquestes edificacions fetes amb pedres de la zona anomenats dòlmens, amaguen una història enriquidora que podrem aprendre i comentar tots plegats mentre ens apropem, després de travessar uns immensos camps de de vinyes, a un dels cellers de la zona.

Programa

Sortida de mig dia

Media

mig-dia-27-vilajuiga01
mig-dia-27-vilajuiga02
mig-dia-27-vilajuiga03
mig-dia-27-vilajuiga04
mig-dia-27-vilajuiga05
mig-dia-27-vilajuiga06
mig-dia-27-vilajuiga07
mig-dia-27-vilajuiga08
mig-dia-27-vilajuiga09
mig-dia-27-vilajuiga10

Mapa del lloc

Powered by Wikiloc

Què cal portar?

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport
  • Motxilla
  • 1 litre d'aigua
  • Entrepà per dinar (i si es vol fruita o fruits secs)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 100 euros
Grup de 2 a 3 persones, 45 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 25 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 20 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 15 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

ca | es | en |   trip logo ok | facebook ok | youtube logo 04 | instagram