Zona Volcànica (Garrotxa/Olot)

dia sencer 4 garrotxa llarga 08

Aventura Girona et proposa una sortida a la zona volcànica de la Garrotxa: un dels millors exemples de paisatge volcànic de la península i un dels més importants  d’Europa. La orografia, el sol i el clima proporcionen una vegetació molt variada que, sovint, és exuberant. Amb alzines, roures i faigs d’excepcional valor paisatgístic.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: baix
Desnivell positiu: 422 metres
Característiques de l' itinerari: us proposem una ruta circular per descobrir tres indrets emblemàtics del parc: el volcà de Santa Margarida, la Fageda d’en Jordà i el volcà del Croscat. La visita serà guiada, cosa que ens permetrà conèixer-ne també la fauna, la flora i la geologia.
Veurem una ermita construïda en el centre del cràter del volcà Santa Margarida. Es tracta d’una ermita romànica del segle XII edificada amb pedres volcàniques de la zona (encara que amb els anys ha patit reformes) i de fet, el seu nom, Santa Margarida de La Cot, dóna nom al mateix volcà.
Passejarem per la Fageda d’en Jordà, un extens bosc de faigs que descansa sobre el riu de lava del Croscat. És un lloc idíl·lic d’inspiració per a poetes i pintors. De fet, hi ha un monòlit en homenatge al gran poeta català Joan Maragall (1860-1911). En aquest monòlit podem llegir el poema que dedica a la Fageda d’en Jordà.
Aquest és un bosc canviant, un bosc que regala un color per a cada estació, una paleta de colors variada i molt lluminosa. Si la visiteu a la tardor us captivarà el seu color cromat, groguenc i vermellós i de l’estora de fulles que cobreix tota l’extensió. Sentirem la nostra petitesa caminant per faig de més de 25 metres d’alçada i ens renovarem amb el seu silenci i quietud.
El volcà del Crosca és el més gran de la península. Justament per les excavacions que ha patit, podrem comprovar quins són els minerals que el componen.

Programa

Sortida de dia sencer

Mapa del lloc

Mapa del lloc

Media

dia-sencer-4-garrotxa-llarga-01
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-02
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-03
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-04
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-05
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-06
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-07
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-08
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-09
dia-sencer-4-garrotxa-llarga-10

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any)
  • Sabates d’esport/botes de muntanya
  • Motxilla
  • 2 litres d'aigua
  • Menjar per a tot el dia

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 160 euros
Grup de 2 a 3 persones, 80 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 60 euros per persona
Grup d’11 a 20 persones, 55 euros per persona
Grup superior a 20 persones, 50 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Calendari d'activitats

calendar 512

 

costa bravaGoogle Reviews logotrip Trip Advisor 2016  2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX  trip advisor 2018 ok 2019 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX actiu

© Aventura Girona | logo whatsapp +34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal